Tjänster

Cormery Competence är verksamma som konsulter i ett flertal områden inom strategisk kompetensutveckling. Vi kan erbjuda er en heltäckande lösning. Vi fokuserar alltid på leveranser och lösningar med fokus på hur ni behöver gå vidare i er kompetensutveckling.

Vi hjälper er att bli konkurrenskraftiga, att överträffa era förväntningar och komplettera er där det behövs som mest både idag och i framtiden.

Vill du veta mer?

Vi tar gärna ett möte för att lära känna dig och din organisation – vilka behov ni har och vad vi kan göra för att lyfta er till nästa nivå.

Kompetens­partner

Våra utbildningsrådgivare hjälper dig att planera utbildningsinsatser så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi är ett stöd i kompetensfrågor både strategiskt och operativt. Genom att vi jobbar nära våra kunder kan vi samordna och paketera lösningar baserat på ert behov.

Våra kompetenser

Kompetens­stöd

Ni får tillgång till marknadens alla utbildningar via ett företag. Vi hjälper dig med rådgivning, bokning och kvalitetssäkring.

Våra kompetenser

Strategisk kompetens­utveckling

Vi arbetar med hela eller delar av kompetensutvecklingsprocessen. Våra certifierade kompetensutvecklare erbjuder konsultation och coaching i den strategiska utvecklingen av er organisation.

Våra kompetenser

Kompetenser

Vi strävar efter att leverera lösningar inom kompetensutveckling och komplettera er där det behövs som mest. Vi vidareutvecklar våra team konstant för att alltid ligga i framkant av utvecklingen så vi kan leverera den främsta spetskompetensen till våra uppdragsgivare.

 

Letar du efter en specifik kompetens?

Våra kompetenser

Analys

Vi genomför kompetens och behovsanalys baserat på ert nuläge och önskat resultat.

Strategisk kompetensplanering

Våra certifierade kompetensutvecklare ger er coachning och rådgivning inom strategisk kompetensutveckling.

Rådgivning

Vi ger stöd och rådgivning vid kompetensfrågor.

Inköp & upphandling

Vi hanterar era leverantörsavtal, upphandling samt inköp inom kompetensutveckling.

Utbildning

Vi stöttar ert företag och medarbetare med utbildningslösningar.

Logistik

Vi tar hand om leverantörskontakter, genomför koordinering, samordning och utbildningsadministration.

Kvalitetssäkring

Vi genomför kontinuerlig kontroll av era utbildningsinsatser och ger förslag på förbättringsarbete.

Centralisering av fakturor

Vi tar hand om alla leverantörsfakturor. Ni får full kontroll, kostnadseffektiv hantering och en kontakt vid inköp av kompetensutveckling.

Läs mer om våra kundcase